Skip to content

Ppf

Ultieme bescherming met 10 jaar garantie!

Paint Protection Film (PPF) is een revolutionaire manier om uw auto te beschermen tegen krassen, steenslag en andere schade. Het is een effectieve en duurzame oplossing om uw auto in perfecte staat te houden. Naast de dikke beschermlaag welke PPF biedt, is deze folie tevens zelfhelend bij warmte. Dit houdt in dat eventuele krasjes, lichte steenslag en andere plekken door middel van warmte verdwijnen door het herstellen van de folie.
Bij Slik Car Detailing zijn wij recent dealer geworden van het PPF merk Covrgard.
 Covrgard PPF biedt u de beste bescherming voor uw auto. Covrgard is gemaakt van een hoogwaardig polymeer dat bestand is tegen water, chemicaliën, UVstraling en temperaturen tot 110°C. Daarnaast is de PPF van Covrgard ook nog eens extreem dun en flexibel, waardoor het naadloos aansluit op de carrosserie van uw auto.
Covrgard biedt een 10 jaar lange garantie op hun PPF, waardoor u zeker bent van jarenlang plezier en bescherming. 

De voordelen van PPF

Met Covrgard Paint Protection Film beschermt u uw auto tegen krassen, steenslag en andere schade die uw auto kan oplopen tijdens het rijden. De PPF voorkomt tevens dat uw lak wordt aangetast door weersinvloeden, zoals regen, sneeuw en UVstraling. Uw auto blijft dus langer mooi en de waarde ervan blijft behouden. Wanneer de folie met warmte wordt behandeld of in een felle zon staat herstelt de folie lichte krasjes en steenslag vanzelf

Kortom, met Covrgard Paint Protection Film krijgt u de beste bescherming voor uw auto. U kunt erop vertrouwen dat uw auto optimaal beschermd is tegen schade, en dat u jarenlang plezier heeft van de lange garantie die Covrgard biedt.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Geniet van een Beschermde auto

Auto detailing is gericht op het aanpakken van oneffenheden en krassen, maar onze behandelingen bieden nog wat extra’s en dat is dat we graag uw gehele auto onder handen nemen. Uiteraard krijgen de punten van aandacht de meeste focus, maar het beste resultaat bereiken we vooral met een complete behandeling.

Deze behandeling voeren wij graag voor u uit, waarbij we dus ook het interieur onder handen nemen. Hierdoor krijgt u na elke behandeling het gevoel alsof u weer in een nieuwe auto stapt en daarmee ervaart u de echte waarde en het plezier van autorijden met een strakke bolide. Voor alle werkzaamheden met betrekking tot auto detailing kunt u bij Slik Car Detailing terecht.

Heeft u bepaalde vragen? Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of heeft u andere verzoeken? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Direct een offerte opvragen? Dat kan uiteraard ook. Wij sturen u zo snel mogelijk alle informatie toe.