Skip to content

Porsche Panamera "Basalt Black"

De Porsche Panamera is een sportieve 4-zitter van Porsche die snelheid combineert met het uiterlijk en de ruimte van een sedan. Dat maakt deze Porsche tot een perfecte zakelijke auto of zelfs een gezinswagen. Alle instrumenten zijn gericht op de bestuurder. Het interieur is sportief, wat je van Porsche mag verwachten. Kortom een onwijs sportieve auto met daarnaast veel luxe en comfort.

Krassen auto laten verwijderen. Porsche foto zijkant

Tijd om deze porsche onderhanden te nemen

Vooraf aan de behandeling hebben we samen met de klant een gehele inspectie uitgevoerd. Op deze manier krijgen wij goed inzicht over de conditie waarin de auto verkeerd. Met deze informatie creëren wij een persoonlijke behandelplan om tot het beste resultaat te komen. Voor dit desbetreffende project hebben we in overleg gekozen voor een 2-staps Minor Paint Correction. Er waren vooraf verschillende reparaties aangekaart zoals, de velgen moesten hersteld worden vanwege stoeprandschade en de remklauwen waren gecorrodeerd en hun kleur verloren. 

Dan is het nu tijd voor de behandeling! Uiteraard zijn wij gestart met een uitgebreide reiniging van de Porsche, daarnaast zijn de wielen en remklauwen gedemonteerd voor reparatie. Na al het voorbereidend werk was het tijd voor de polijstbehandeling. Er waren behoorlijk wat oneffenheden en krassen aanwezig in de lak, dit vergde op sommige panelen meer tijd en aandacht. Na de polijstbehandeling is de lak voorzien van Carpro Professional Ceramic Coating om  een zo goed mogelijke bescherming te bieden. Later zijn de wielen en remklauwen terug gemonteerd. Wederom weer een prachtig resultaat al zeggen wij het zelf!

Krassen auto laten verwijderen. Porsche foto achterkant

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.