Skip to content

Porsche 911 Carrera 4S

Wat een plaatje van een auto en wat een prachtige Blue Metallic kleur heeft deze Porsche 911 Carrera 4S. Deze auto is een echt voorbeeld van een liefhebbersauto. Ondanks de goede staat was de opdracht perfectie. En dat hebben we gerealiseerd!

Diepe krassen verwijderen en glascoaten auto. Porsche afbeelding achterkant auto

Perfectie als doel

De staat van deze Porsche Carrera was uiterst goed te noemen. Desondanks was perfectie het doel van de opdracht. Er is een Major Paint Correction uitgevoerd en het resultaat mag er wezen!

De Major Paint Correction houdt in dat de kleine krassen gecorrigeerd worden met een lak met in dit geval de kleur Blue Metallic. Wanneer een auto in fel licht of de zon staat, kunnen er kleine krassen zichtbaar zijn in de lak. Deze behandeling resulteert erin dat deze krassen niet meer zichtbaar zijn. Perfectie dus!

Tot slot is de Porsche voorzien van een Carpro glascoating. De glascoating geeft tot 2 jaar lakbescherming zodat deze er als nieuw uit blijft zien.

Diepe krassen verwijderen en glascoaten auto. Porsche afbeelding voorkant auto.

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.