Skip to content

Mercedes c63s "brilliant blue"

Mercedes C63S AMG is wellicht de bruutste sedan in zijn klasse! Met een kunststukje van een motor – 4,0 liter, twee turbo’s, 510 PK en het geluid van een oorlogsvliegtuig vol kwaaie wespen is dit iets wat je moet ervaren! Dan hebben we het nog niet eens over de kleur van de auto gehad, de “Brilliant Blue” met alle zwarte details maakt deze auto compleet. 

Mercedes C63S Brilliant Blue foto binnenkant auto. Interieur auto.

Tijd voor het behandelplan

Deze Mercedes C63S AMG wordt dagelijks gereden en heeft hierdoor het één en ander aan swirls, waskrassen en andere oneffenheden opgelopen. Om de auto in topstaat te brengen hebben we gekozen voor een “Minor Paint Correction” polijstbehandeling. Met deze behandeling bereiken we  +/- 80% correctie van alle krassen, swirls etc. 

Na de polijstbehandeling is het belangrijk om de lak van de juiste bescherming te voorzien doormiddel van een Carpro Professional  glascoating. Een glascoating zorgt voor extra hardheid van de lak, duurzaamheid, hydrofobiteit, vlekbestendigheid en bescherming tegen zuren en vuil. Door de afstotendheid van de glascoating is het ook gemakkelijker om de auto schoon te houden. Dit zorgt er op zichzelf weer voor dat er minder waskrassen ontstaan dan op een onbehandelde lak.

Glascoating Mercedes C63S. Foto voorkant/-zijkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.