Skip to content

Lamborghini huracán "Arancio borealis"

Lamborghini Huracán 5.2 V10 LP610-4 in “Arancio Borealis”. Je hebt auto’s en je hebt supercars. De Lamborghini Huracán hoort wel tot de laatste categorie. Deze bijzonder mooie auto behoort tot het topsegment als je het mij vraagt. De 5.2 liter V10 motor zorgt voor alle power die nodig is met daarbij een geweldig geluid.  Dit is een supercar voor de echte liefhebbers! 

Interieur reinigen Lamborghini Huricán. Foto binnenkant bestuurderskant auto

Werk aan de winkel

De Lamborghini Huracán is veel gebruikt bij auto meetings en diverse shows. Hierdoor is er behoorlijke vervuiling ontstaan in het interieur. Aan ons de taak om het interieur weer zo goed als nieuw te krijgen!  

Door het vele gebruik van de auto waren de alcantara stoelen flink vervuild. Helaas waren er ook blauwe afdrukken te zien van spijkerbroeken. Dit maakte de uitdaging een stuk groter, zeker gezien het gevoelige oranje alcantara. Tot slot hebben wij in overleg met de klant gekozen een beschermlaag aan te brengen op het alcantara, dit wordt aangebracht om afdrukken en vlekken te voorkomen.

Interieur reinigen Lamborghini Huricán. Foto buitenkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.