Skip to content

Jaguar xjr "black"

De Jaguar XJR is misschien wel ‘het’ vlaggenschip van Jaguar. Rijden met een dergelijk topmodel moet de bestuurder een bevoorrecht en superieur gevoel geven. De eerste manier om dat te bereiken is met een uitrusting die niet alleen compleet is, maar het fijnste biedt van wat een fabrikant in huis heeft. De Jaguar is naast alle luxe die het te bieden heeft ook voorzien van een 4.2L V8 supercharged motor die goed is voor maar liefst 400PK. 

Auto Coaten. Jaguar, foto zijkant 2

Tijd voor perfectie

Uniek aan deze Jaguar XJR uit 2005 is dat de auto in zijn carrière maar 5000 kilometer heeft gereden. Deze Jaguar is eigendom geweest van een groot auto verzamelaar en is daardoor nauwelijks de weg op geweest. Voor ons een ultieme kans om alles uit de kast te halen voor het beste resultaat wat mogelijk is! In overeenstemming met de eigenaar hebben we besloten dat alleen het beste goed genoeg is voor deze auto, dus geen vast behandelplan, uren etc. Perfectie is het doel!  

Voordat er aan de auto gepolijst wordt is het belangrijk om in kaart te brengen in welke conditie de lak verkeerd, startend met een lakdiktemeting. Dit is één van de belangrijkste onderdelen als er naar perfectie gestreefd wordt. Op deze manier kunnen we eventuele ‘weak’ points in kaart brengen en het risico verlagen om door de lak heen te polijsten. Gelukkig was de Jaguar in zeer goede staat en zijn er nauwelijks weak points gevonden. Ook is de auto volledig voorzien van de originele lak, wat betekent dat er nooit schade of eerder herstelde delen aanwezig zijn. Na zo’n +/- 40 uur polijstwerk + de geïnstalleerde Carpro Professional Glascoating zijn we aangekomen bij het eindresultaat. Is het geen plaatje? 

Auto Coaten. Jaguar, foto voorkant.

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.