Skip to content

bmw z4"Deep sea blue"

De BMW Z4, wat een enorm leuk project is dit geweest! Allereerst vanwege de kleur “Deep Sea Blue” en ten tweede is deze auto in het bezit van 2 echte liefhebbers met een passie voor BMW die er alles aan doen om de auto in topconditie te houden. 

Krassen uit auto laten verwijderen. BMW Z4. Foto zij-/achterkant 2

Werk aan de winkel

Deze BMW Z4 was door zijn leeftijd en kilometerstand helaas in mindere conditie. Door eerder herstelde delen waren er op verschillende plekken spuitnevel en schuurkrassen te vinden. Vaak is in dit geval een Minor Paint Correction de minimale behandeling die een auto moet ondergaan om tot het gewenste resultaat te komen. Zo hebben we in overleg met de klant gekozen voor een “Minor Paint Correction”. 

Tot slot is de BMW voorzien van een Carpro Professional glascoating. De glascoating wordt geleverdt met een garantiebewijs van 2 jaar. De glascoating zal met het juiste onderhoud tot zo’n 4 jaar actief blijven. Ook de velgen zijn voorzien van dezelfde coating!

Krassen uit auto laten verwijderen. BMW Z4. Foto voor/-zijkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.