Skip to content

BMW 4 Serie Coupe "aventurine red"

BMW 4-serie in de kleur “Aventurine Red”. Een kleur die je niet vaak ziet bij BMW, maar die wel onwijs goed uitpakt met alle zwarte en carbon accessoires.  

Deze auto zal in de toekomst voorzien worden van een wrap. Het doel was om de auto in een zo goed mogelijke conditie te brengen zodat imperfecties zoals steenslag minimaal zichtbaar zijn door de wrap heen. Nog een voordeel is dat de auto zodra deze weer ge-unwrapped wordt in een perfecte conditie onder de folie vandaan komt. 

Krassen BMW auto laten verwijderen. Foto zijkant-achterkant auto

Tijd om aan de slag te gaan

In overleg met de klant hebben we gekozen voor de 2-staps Minor Paint Correction behandeling . Deze behandeling is uitermate geschikt voor de desbetreffende auto. Het gaat hier om een relatief nieuwe auto met een lage kilometerstand waar weinig imperfecties aanwezig waren. Zo kunnen we dus een geweldig resultaat garanderen. 

Dan is het nu tijd voor de behandeling. We zijn gestart met de uitgebreide reiniging om de auto zo goed mogelijk voor te bereiden op het polijstwerk. Tijdens de reiniging worden de motorruimte, deursponningen, wielen, rubbers en alles wat bij het exterieur komt kijken volledig gereinigd om een zo goed mogelijk resultaat te creëren. Vervolgens wordt de auto volgens het behandelplan gepolijst en ontvet. Tot slot is de auto voorzien van een Spray Sealant om een tijdelijke lakbescherming te bieden. 

Krassen BMW auto laten verwijderen. Foto achterkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.