Skip to content

Porsche 911 gts cabrio "agate grey"

Porsche 911 GTS Cabrio in “Agate Grey”. Deze gloednieuwe Porsche is direct na aflevering vanaf de dealer naar ons getransporteerd. Dit is bewust gedaan om dergelijke risico’s als steenslag en krasvorming te minimaliseren. In overleg met de klant hebben wij besloten de auto niet te laten reinigen voor aflevering. Ook dit is een keuze om contact met de lak te minimaliseren.  

Tijd om aan de slag te gaan

Het behandelplan voor deze auto bestaat uit een New Car Detail, full front end CovrGard PPF met maar liefst 10 jaar garantie en tot slot de Opti-Coat Pro + met een garantiebewijs van 7 jaar voor de ultieme bescherming.

Tijd voor de behandeling. Als eerste stap wordt het exterieur volledig gereinigd om vast genesteld vuil te verwijderen. Het oppervlakte dient 100% schoon te zijn voor het aanbrengen van PPF (Paint Protection Film) of een coating. Tijdens deze uitgebreide reiniging wordt alles wat met het exterieur te maken heeft onderhanden genomen. Vervolgens wordt de auto 1-stap gepolijst en volledig ontvet en voorzien van PPF (Paint Protection Film). Als laatste wordt de Opti-Coat Pro + geïnstalleerd. De auto is nu optimaal beschermt tegen alle invloeden op de weg.

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.