Skip to content

BMW 4-serie "sparkling brown"

BMW 4-serie in de kleur “Sparkling Brown”. Sparkling is deze kleur zeker, de rijke metallic maakt deze kleur echt uniek. 

Bij de eerste kennismaking en inspectie werd al snel duidelijk dat er veel werk aan de winkel was. Zo waren er namelijk veel waskrassen, hologrammen en oneffenheden zichtbaar. Ook was er een lichte bumperschade die herteld moest worden. 

krassen en diepe krassen auto verwijderen zijkant auto 2

Tijd om aan de slag te gaan

Zoals eerder aangegeven zijn we gestart met een uitgebreide lakinspectie. Hier meten we de lakdikte van de auto en kijken we of er eventuele weakspots aanwezig zijn. Deze weakspots zijn risico gebieden tijdens het polijsten door bijvoorbeeld een minimale lakdikte, loslatende lak, krassen etc. Ook kijken we tijdens de inspectie hoeveel waskrassen etc er aanwezig zijn. Op deze manier bepalen we welke behandeling het meest geschikt is voor de auto. In dit geval was de keuze een mix van de Minor en Major Paint Correction behandeling. 

Dan is het nu tijd voor de behandeling! Uiteraard zijn wij gestart met herstelwerkzaamheden aan de bumper. Na al het voorbereidend werk was het tijd voor de polijstbehandeling. Er waren behoorlijk wat oneffenheden en krassen aanwezig in de lak, dit vergde op sommige panelen meer tijd en aandacht. Na de polijstbehandeling is de lak voorzien van Carpro Professional Ceramic Coating om  een zo goed mogelijke bescherming te bieden. Wederom weer een prachtig resultaat al zeggen wij het zelf!

krassen en diepe krassen auto verwijderen achterkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.