Skip to content

BMW 330i 'Black Sapphire Metallic'

De behandeling vooraf

Afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met de lak van deze BMW 330i uit 2017. Ondanks zijn jonge leeftijd was het nodig om de lak van deze prachtige auto een nieuw leven in te blazen.

Coaten auto en interieur reinigen Audi. Foto Audi zijkant 2

De BMW 330i voor de behandeling.

Deze luxe 330i heeft bijna alle mogelijke denkbare opties. Hierdoor is hij praktisch als “full option” te benoemen. Het interieur is uitgevoerd in “Saddle Brown” en de buitenkant het sprankelende “Black Sapphire Metallic. Een auto waar ik heel gelukkig van word.

Helaas was de lak door een eerdere poetsbehandeling in een slechtere staat gebracht. De lak zat vol swirls, schuurkrassen en hologrammen. Waardoor de lak zijn glans en diepte volledig was verloren. Door de uitvoering van de Minor Paint Correction behandeling is dit volledig verholpen. Aanvullend hebben wij de lak voorzien van een Carpro glascoating met 2 jaar lakbescherming. Zodat de auto er ook als nieuw uit blijft zien.

Coaten auto en interieur reinigen Audi. Foto Audi voor/zijkant

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.