Porsche 911 GTS Cabrio “Agate Grey”

Porsche 911 gts cabrio "agate grey"

Porsche 911 GTS Cabrio in “Agate Grey”. Deze gloednieuwe Porsche is direct na aflevering vanaf de dealer naar ons getransporteerd. Dit is bewust gedaan om dergelijke risico’s als steenslag en krasvorming te minimaliseren. In overleg met de klant hebben wij besloten de auto niet te laten reinigen voor aflevering. Ook dit is een keuze om contact met de lak te minimaliseren.  

Tijd om aan de slag te gaan

Het behandelplan voor deze auto bestaat uit een New Car Detail, full front end CovrGard PPF met maar liefst 10 jaar garantie en tot slot de Opti-Coat Pro + met een garantiebewijs van 7 jaar voor de ultieme bescherming.

Tijd voor de behandeling. Als eerste stap wordt het exterieur volledig gereinigd om vast genesteld vuil te verwijderen. Het oppervlakte dient 100% schoon te zijn voor het aanbrengen van PPF (Paint Protection Film) of een coating. Tijdens deze uitgebreide reiniging wordt alles wat met het exterieur te maken heeft onderhanden genomen. Vervolgens wordt de auto 1-stap gepolijst en volledig ontvet en voorzien van PPF (Paint Protection Film). Als laatste wordt de Opti-Coat Pro + geïnstalleerd. De auto is nu optimaal beschermt tegen alle invloeden op de weg.

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

BMW 4 Series Coupe “Aventurine Red”

Krassen BMW auto laten verwijderen. Foto zijkant-voorkant auto

BMW 4 Serie Coupe "aventurine red"

BMW 4-serie in de kleur “Aventurine Red”. Een kleur die je niet vaak ziet bij BMW, maar die wel onwijs goed uitpakt met alle zwarte en carbon accessoires.  

Deze auto zal in de toekomst voorzien worden van een wrap. Het doel was om de auto in een zo goed mogelijke conditie te brengen zodat imperfecties zoals steenslag minimaal zichtbaar zijn door de wrap heen. Nog een voordeel is dat de auto zodra deze weer ge-unwrapped wordt in een perfecte conditie onder de folie vandaan komt. 

Krassen BMW auto laten verwijderen. Foto zijkant-achterkant auto

Tijd om aan de slag te gaan

In overleg met de klant hebben we gekozen voor de 2-staps Minor Paint Correction behandeling . Deze behandeling is uitermate geschikt voor de desbetreffende auto. Het gaat hier om een relatief nieuwe auto met een lage kilometerstand waar weinig imperfecties aanwezig waren. Zo kunnen we dus een geweldig resultaat garanderen. 

Dan is het nu tijd voor de behandeling. We zijn gestart met de uitgebreide reiniging om de auto zo goed mogelijk voor te bereiden op het polijstwerk. Tijdens de reiniging worden de motorruimte, deursponningen, wielen, rubbers en alles wat bij het exterieur komt kijken volledig gereinigd om een zo goed mogelijk resultaat te creëren. Vervolgens wordt de auto volgens het behandelplan gepolijst en ontvet. Tot slot is de auto voorzien van een Spray Sealant om een tijdelijke lakbescherming te bieden. 

Krassen BMW auto laten verwijderen. Foto achterkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

BMW 4 serie “Sparkling Brown”

krassen en diepe krassen auto verwijderen voorkant auto

BMW 4-serie "sparkling brown"

BMW 4-serie in de kleur “Sparkling Brown”. Sparkling is deze kleur zeker, de rijke metallic maakt deze kleur echt uniek. 

Bij de eerste kennismaking en inspectie werd al snel duidelijk dat er veel werk aan de winkel was. Zo waren er namelijk veel waskrassen, hologrammen en oneffenheden zichtbaar. Ook was er een lichte bumperschade die herteld moest worden. 

krassen en diepe krassen auto verwijderen zijkant auto 2

Tijd om aan de slag te gaan

Zoals eerder aangegeven zijn we gestart met een uitgebreide lakinspectie. Hier meten we de lakdikte van de auto en kijken we of er eventuele weakspots aanwezig zijn. Deze weakspots zijn risico gebieden tijdens het polijsten door bijvoorbeeld een minimale lakdikte, loslatende lak, krassen etc. Ook kijken we tijdens de inspectie hoeveel waskrassen etc er aanwezig zijn. Op deze manier bepalen we welke behandeling het meest geschikt is voor de auto. In dit geval was de keuze een mix van de Minor en Major Paint Correction behandeling. 

Dan is het nu tijd voor de behandeling! Uiteraard zijn wij gestart met herstelwerkzaamheden aan de bumper. Na al het voorbereidend werk was het tijd voor de polijstbehandeling. Er waren behoorlijk wat oneffenheden en krassen aanwezig in de lak, dit vergde op sommige panelen meer tijd en aandacht. Na de polijstbehandeling is de lak voorzien van Carpro Professional Ceramic Coating om  een zo goed mogelijke bescherming te bieden. Wederom weer een prachtig resultaat al zeggen wij het zelf!

krassen en diepe krassen auto verwijderen achterkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Porsche Panamera “Basalt Black”

Krassen auto laten verwijderen. Porsche foto voorkant

Porsche Panamera "Basalt Black"

De Porsche Panamera is een sportieve 4-zitter van Porsche die snelheid combineert met het uiterlijk en de ruimte van een sedan. Dat maakt deze Porsche tot een perfecte zakelijke auto of zelfs een gezinswagen. Alle instrumenten zijn gericht op de bestuurder. Het interieur is sportief, wat je van Porsche mag verwachten. Kortom een onwijs sportieve auto met daarnaast veel luxe en comfort.

Krassen auto laten verwijderen. Porsche foto zijkant

Tijd om deze porsche onderhanden te nemen

Vooraf aan de behandeling hebben we samen met de klant een gehele inspectie uitgevoerd. Op deze manier krijgen wij goed inzicht over de conditie waarin de auto verkeerd. Met deze informatie creëren wij een persoonlijke behandelplan om tot het beste resultaat te komen. Voor dit desbetreffende project hebben we in overleg gekozen voor een 2-staps Minor Paint Correction. Er waren vooraf verschillende reparaties aangekaart zoals, de velgen moesten hersteld worden vanwege stoeprandschade en de remklauwen waren gecorrodeerd en hun kleur verloren. 

Dan is het nu tijd voor de behandeling! Uiteraard zijn wij gestart met een uitgebreide reiniging van de Porsche, daarnaast zijn de wielen en remklauwen gedemonteerd voor reparatie. Na al het voorbereidend werk was het tijd voor de polijstbehandeling. Er waren behoorlijk wat oneffenheden en krassen aanwezig in de lak, dit vergde op sommige panelen meer tijd en aandacht. Na de polijstbehandeling is de lak voorzien van Carpro Professional Ceramic Coating om  een zo goed mogelijke bescherming te bieden. Later zijn de wielen en remklauwen terug gemonteerd. Wederom weer een prachtig resultaat al zeggen wij het zelf!

Krassen auto laten verwijderen. Porsche foto achterkant

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Jaguar XJR “Black”

Auto Coaten. Jaguar, foto voorkant 3

Jaguar xjr "black"

De Jaguar XJR is misschien wel ‘het’ vlaggenschip van Jaguar. Rijden met een dergelijk topmodel moet de bestuurder een bevoorrecht en superieur gevoel geven. De eerste manier om dat te bereiken is met een uitrusting die niet alleen compleet is, maar het fijnste biedt van wat een fabrikant in huis heeft. De Jaguar is naast alle luxe die het te bieden heeft ook voorzien van een 4.2L V8 supercharged motor die goed is voor maar liefst 400PK. 

Auto Coaten. Jaguar, foto zijkant 2

Tijd voor perfectie

Uniek aan deze Jaguar XJR uit 2005 is dat de auto in zijn carrière maar 5000 kilometer heeft gereden. Deze Jaguar is eigendom geweest van een groot auto verzamelaar en is daardoor nauwelijks de weg op geweest. Voor ons een ultieme kans om alles uit de kast te halen voor het beste resultaat wat mogelijk is! In overeenstemming met de eigenaar hebben we besloten dat alleen het beste goed genoeg is voor deze auto, dus geen vast behandelplan, uren etc. Perfectie is het doel!  

Voordat er aan de auto gepolijst wordt is het belangrijk om in kaart te brengen in welke conditie de lak verkeerd, startend met een lakdiktemeting. Dit is één van de belangrijkste onderdelen als er naar perfectie gestreefd wordt. Op deze manier kunnen we eventuele ‘weak’ points in kaart brengen en het risico verlagen om door de lak heen te polijsten. Gelukkig was de Jaguar in zeer goede staat en zijn er nauwelijks weak points gevonden. Ook is de auto volledig voorzien van de originele lak, wat betekent dat er nooit schade of eerder herstelde delen aanwezig zijn. Na zo’n +/- 40 uur polijstwerk + de geïnstalleerde Carpro Professional Glascoating zijn we aangekomen bij het eindresultaat. Is het geen plaatje? 

Auto Coaten. Jaguar, foto voorkant.

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mercedes C63S AMG “Brilliant Blue”

Glascoating Mercedes C63S. Foto voorkant/-zijkant auto

Mercedes c63s "brilliant blue"

Mercedes C63S AMG is wellicht de bruutste sedan in zijn klasse! Met een kunststukje van een motor – 4,0 liter, twee turbo’s, 510 PK en het geluid van een oorlogsvliegtuig vol kwaaie wespen is dit iets wat je moet ervaren! Dan hebben we het nog niet eens over de kleur van de auto gehad, de “Brilliant Blue” met alle zwarte details maakt deze auto compleet. 

Mercedes C63S Brilliant Blue foto binnenkant auto. Interieur auto.

Tijd voor het behandelplan

Deze Mercedes C63S AMG wordt dagelijks gereden en heeft hierdoor het één en ander aan swirls, waskrassen en andere oneffenheden opgelopen. Om de auto in topstaat te brengen hebben we gekozen voor een “Minor Paint Correction” polijstbehandeling. Met deze behandeling bereiken we  +/- 80% correctie van alle krassen, swirls etc. 

Na de polijstbehandeling is het belangrijk om de lak van de juiste bescherming te voorzien doormiddel van een Carpro Professional  glascoating. Een glascoating zorgt voor extra hardheid van de lak, duurzaamheid, hydrofobiteit, vlekbestendigheid en bescherming tegen zuren en vuil. Door de afstotendheid van de glascoating is het ook gemakkelijker om de auto schoon te houden. Dit zorgt er op zichzelf weer voor dat er minder waskrassen ontstaan dan op een onbehandelde lak.

Glascoating Mercedes C63S. Foto voorkant/-zijkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lamborghini Huracán “Arancio Borealis”

Interieur reinigen Lamborghini Huricán. Foto buitenkant auto

Lamborghini huracán "Arancio borealis"

Lamborghini Huracán 5.2 V10 LP610-4 in “Arancio Borealis”. Je hebt auto’s en je hebt supercars. De Lamborghini Huracán hoort wel tot de laatste categorie. Deze bijzonder mooie auto behoort tot het topsegment als je het mij vraagt. De 5.2 liter V10 motor zorgt voor alle power die nodig is met daarbij een geweldig geluid.  Dit is een supercar voor de echte liefhebbers! 

Interieur reinigen Lamborghini Huricán. Foto binnenkant bestuurderskant auto

Werk aan de winkel

De Lamborghini Huracán is veel gebruikt bij auto meetings en diverse shows. Hierdoor is er behoorlijke vervuiling ontstaan in het interieur. Aan ons de taak om het interieur weer zo goed als nieuw te krijgen!  

Door het vele gebruik van de auto waren de alcantara stoelen flink vervuild. Helaas waren er ook blauwe afdrukken te zien van spijkerbroeken. Dit maakte de uitdaging een stuk groter, zeker gezien het gevoelige oranje alcantara. Tot slot hebben wij in overleg met de klant gekozen een beschermlaag aan te brengen op het alcantara, dit wordt aangebracht om afdrukken en vlekken te voorkomen.

Interieur reinigen Lamborghini Huricán. Foto buitenkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

BMW Z4 “Deep Sea Blue”

Krassen uit auto laten verwijderen. BMW Z4. Foto voor/-zijkant auto

bmw z4"Deep sea blue"

De BMW Z4, wat een enorm leuk project is dit geweest! Allereerst vanwege de kleur “Deep Sea Blue” en ten tweede is deze auto in het bezit van 2 echte liefhebbers met een passie voor BMW die er alles aan doen om de auto in topconditie te houden. 

Krassen uit auto laten verwijderen. BMW Z4. Foto zij-/achterkant 2

Werk aan de winkel

Deze BMW Z4 was door zijn leeftijd en kilometerstand helaas in mindere conditie. Door eerder herstelde delen waren er op verschillende plekken spuitnevel en schuurkrassen te vinden. Vaak is in dit geval een Minor Paint Correction de minimale behandeling die een auto moet ondergaan om tot het gewenste resultaat te komen. Zo hebben we in overleg met de klant gekozen voor een “Minor Paint Correction”. 

Tot slot is de BMW voorzien van een Carpro Professional glascoating. De glascoating wordt geleverdt met een garantiebewijs van 2 jaar. De glascoating zal met het juiste onderhoud tot zo’n 4 jaar actief blijven. Ook de velgen zijn voorzien van dezelfde coating!

Krassen uit auto laten verwijderen. BMW Z4. Foto voor/-zijkant auto

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Audi Q5 S-LINE “Nardo Grey”

Diepe krassen verwijderen auto. Foto van Audi voor/zijkant

Audi q5 s-line "nardo grey"

Audi Q5 S-LINE in Nardo Grijs. Wat een prachtige auto met deze kleurencombinatie van grijs en zwarte accenten.

Diepe krassen verwijderen auto. Foto van Audi zijkant

De Audi Q5 voor de behandeling.

Deze Audi Q5 is voorzien van bijna alle denkbare opties wat een ontzettende luxe feeling geeft aan de auto. Prachtig interieur voorzien van zwart leer. En tot slot natuurlijk de kleur “Nardo Grey” afgewerkt met zwarte details. Beter wordt het toch niet?!

Toen de auto arriveerde hebben we een uitgebreide lakinspectie uitgevoerd om tot het juiste behandelplan te komen. Hier kwam naar voren dat de auto zich volledig in originele staat bevond. Dit is natuurlijk een prachtig begin! Helaas was de auto wel flink aangetast. De lak zat vol met waskrassen en gebruikssporen. Samen met de klant hebben wij besloten een combinatie te maken van het Minor en Major paint correction pakket. Zo waren we in staat om op de “zwaarder” beschadigde delen alles weer in top staat te brengen. 

Tot slot hebben we de auto voorzien van een Carpro Professional Cquartz Coating voor optimale bescherming van de lak. 

Diepe krassen verwijderen auto. Foto van Audi zij/-voorkant

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

BMW 330i ‘Black Sapphire Metallic’

krassen en diepe krassen auto verwijderen. Homepagina afbeelding

BMW 330i 'Black Sapphire Metallic'

De behandeling vooraf

Afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met de lak van deze BMW 330i uit 2017. Ondanks zijn jonge leeftijd was het nodig om de lak van deze prachtige auto een nieuw leven in te blazen.

Coaten auto en interieur reinigen Audi. Foto Audi zijkant 2

De BMW 330i voor de behandeling.

Deze luxe 330i heeft bijna alle mogelijke denkbare opties. Hierdoor is hij praktisch als “full option” te benoemen. Het interieur is uitgevoerd in “Saddle Brown” en de buitenkant het sprankelende “Black Sapphire Metallic. Een auto waar ik heel gelukkig van word.

Helaas was de lak door een eerdere poetsbehandeling in een slechtere staat gebracht. De lak zat vol swirls, schuurkrassen en hologrammen. Waardoor de lak zijn glans en diepte volledig was verloren. Door de uitvoering van de Minor Paint Correction behandeling is dit volledig verholpen. Aanvullend hebben wij de lak voorzien van een Carpro glascoating met 2 jaar lakbescherming. Zodat de auto er ook als nieuw uit blijft zien.

Coaten auto en interieur reinigen Audi. Foto Audi voor/zijkant

Mocht u na het zien van het eindresultaat ook enthousiast zijn geworden van deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.