Skip to content

de omgeving bij ons

Slik car detailing geeft uw auto de bescherming die het verdient

Uw auto is een van uw kostbaarste bezit. Als gespecialiseerd car detailing bedrijf in Nederland begrijpen wij dat als geen ander. Uw auto wordt bij ons met de grootste aandacht en zorg behandeld.

Alsof het ‘ons eigen is’.

Car Detailing by Slik is een klein en persoonlijk bedrijf.

Als experts in het reinigen, verzorgen en beschermen van uw auto ligt de focus op het behalen van het beste resultaat. Alles om te voldoen aan uw wens.

Hiervoor gebruiken wij de laatste technieken en de beste merken zoals Carpro, Rupes en Angelwax om de auto de verzorging te geven die het verdient.

Neem gerust contact op als u vragen heeft!

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Geniet van een prachtige auto

Auto detailing is natuurlijk gericht op het aanpakken van oneffenheden en krassen, maar onze behandelingen bieden nog wat extra en dat is dat we graag uw gehele auto onder handen nemen. Uiteraard krijgen de punten van aandacht de meeste focus, maar het beste resultaat bereiken we vooral met een complete behandeling.

Die voeren wij natuurlijk graag voor u uit, waarbij we dus ook het interieur onder handen nemen. Hierdoor krijgt u na elke behandeling het gevoel alsof u weer in een nieuwe auto stapt en daarmee ervaart u de echte waarde en het plezier van autorijden met een strakke bolide. Voor alle werkzaamheden met betrekking tot auto detailing kan u bij Slik Car Detailing terecht.

Heeft u bepaalde vragen? Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of heeft u andere verzoeken? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Direct een offerte opvragen? Dat kan uiteraard ook. Wij sturen u zo snel mogelijk alle informatie toe.