Skip to content

Glascoating

Keramische bescherming met levenslange garantie!

Een glascoating is een revolutionaire manier om uw auto te beschermen tegen beschadigingen. Het aanbrengen van een glascoating maakt uw auto bestand tegen lichte krassen, het hechten van vuil, UV-straling en andere weersinvloeden die de lak van uw auto kunnen beschadigen. Indien u overweegt om uw auto te laten coaten, is het belangrijk om te weten wat een coating precies is. Een keramische coating is een dunne laag op de lak welke wordt aangebracht om de lak te beschermen. Door deze laag wordt de glans en kleur van de lak behouden en beschermd.

Daarnaast zorgt de coating ervoor dat uw auto makkelijker schoon te maken is vanwege het niet hechten van vuil aan de lak van uw auto. Glascoatings bieden een extra beschermlaag die je auto beter beschermt tegen krassen en andere schade. De kosten voor het laten aanbrengen van een glascoating variëren en zijn afhankelijk van de grootte van de auto en het type coating dat u aangebracht wilt hebben.

Opti-coat glascoating

Slik Car Detailing is exclusieve dealer van het merk Opti-Coat. Opti-coat is een gerenommeerde ontwikkelaar van de krachtigste en meest effectieve glascoatings op de markt. De lijn van coatings kent 4 verschillende typen coatings waarvan er drie komen met een garantietermijn. 

Voor de ultieme bescherming biedt opti-coat een dubbele coatinglaag aan bij de opti-coat pro + en de opti-coat pro3 coating. Deze coatinglagen hechten aan elkaar en bieden een krachtige en langdurige bescherming met een garantie van 7 jaar in het geval van de pro +, en een levenslange garantie bij de pro3 variant. 

Hieronder staat de coatinglijn van opti-coat uiteengezet. Voor meer informatie over de coatings kunt u terecht op de website van opti-coat zelf!

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Optimum paint Guard

Optimum Paint Guard berschermt uw auto tegen wasbeschadigingen en andere lichte lakschades. Het produceert een hardere beschermlaag dan fabriekslak, die gemakkelijker te onderhouden en bestand is tegen schade door bijtende stoffen. Paint Guard voorkomt permanente schade, overschilderen en onnodige arbeidskosten, wat de waarde van uw voertuig doet behouden.

Opti-Coat biedt geen garantie op de
Paint Guard coating. De stand tijd van dit product is vastgesteld op 1 tot 1,5 jaar afhankelijk van hoe vaak u uw auto wast, en hoe u dit doet. 

Opti-coat pro coating

OptiCoat Pro is een siliciumcarbide keramische coating voor lakbescherming. Het verhoogt de glans van de lak en biedt superieure bescherming tegen water en andere stoffen. Het is dikker dan een was laag en er dient slechts één laag van aangebracht te worden op de auto. Dit dient door een professionele installateur te worden uitgevoerd.

Opti-Coat biedt 5 jaar garantie op de  Opti-Coat Pro. De stand tijd van dit product wordt gegarandeerd op de vaste 5 jaar en kan langer actief blijven. Dit is afhankelijk van hoe vaak u uw auto wast en hoe u dit doet.

Opti-coat pro + coating

OptiCoat Pro+ verenigt chemische en omgevingsbestendigheid van OptiCoat Pro met een Pro Plus laag voor onovertroffen bescherming en glans. De extra laag verlengt de levensduur van de lak. OptiCoat Pro biedt superieure weerstand tegen wervelen, chemisch etsen en vervagen. 

Opti-Coat biedt 7 jaar garantie op de  Opti-Coat Pro +De stand tijd van dit product wordt gegarandeerd op de vaste 7 jaar en kan langer actief blijven. Dit is afhankelijk van hoe vaak u uw auto wast en hoe u dit doet.d

Opti-coat pro 3 coating

OptiCoat Pro3 biedt een beschermende keramische coating met superieure weerstand tegen wervelen, chemisch etsen en vervagen. Bovenop de eerste laag wordt de Top Coat aangebracht om de hardheid en krasbestendigheid van de keramische blanke lak verder te verhogen. Het is de meest geavanceerde coating welke vier keer zo dik is als de Pro/Pro + varianten van Opti-Coat. 

Opti-Coat biedt levenslange garantie op de
Opti-Coat Pro 3De stand tijd van dit product wordt levenslang gegarandeerd.