Skip to content

Car detailing

Met car detailing uw auto de juiste aandacht geven

Lang genieten van uw (nieuwe) auto kan alleen als er geen mankementen zijn en minstens zo belangrijk is de lak van uw bolide. De lak is van hoge kwaliteit, maar schade is vroeg of laat niet te voorkomen. Dit kan door steenslag komen, het raken van de auto met sleutels, schade aangebracht door anderen en nog veel meer.

Bij lichte, maar ook iets grovere vormen van lakschade is het vandaag de dag niet per se nodig om uw auto of bepaalde delen te laten overspuiten. Met car detailing zit u goed. Dit is een manier om uw lak er weer als nieuw uit te laten zien middels professioneel polijstwerk en een aanvullende behandeling. Voor deze aanpak op maat zit u bij Slik Car Detailing aan het juiste adres!

Uw auto laten polijsten

Is het tijd om uw lak op te frissen of heeft u te maken met lichte schade? Met uw auto laten polijsten kunt u dat aanpakken. Dit verzorgen wij graag voor u, waarbij wij gebruikmaken van de beste polijstmaterialen en middelen. Hierdoor ziet uw auto er na de behandeling weer zo goed als nieuw uit. Onder deze specifieke auto detailing behandeling vallen verschillende mogelijkheden, wat afhankelijk is van de staat van de lak.

Met car detailing kunnen wij uw lak behandelen voor een optimale glans en het aanbrengen van een extra bescherming. Gaat het om lichte krasjes, dan komt er polijstwerk aan te passen. Heeft uw auto wat deuken? Weet dat we die vaak kunnen uitdeuken zonder dat er nieuw spuitwerk aan te pas komt. Dit is veelal interessanter dan uw auto opnieuw laten spuiten en ook daarvoor kan u bij ons terecht.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Specifieke car detailing behandeling

Wij leveren verschillende diensten dat varieert van een gedetailleerde behandeling van bepaalde delen van uw auto tot een complete behandeling. Het is een beetje afhankelijk van wat er nodig is, wat de wensen zijn en wat het doel is. Uiteraard speelt ook het model en de levensduur van de auto hierin een rol, maar in alles kunnen wij u met car detailing van dienst zijn.

Dat beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk, want ook kunnen we het interieur uitgebreid onder handen nemen. We pakken de (leren) bekleding aan, we behandelen de kunststof panelen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Het resultaat na afloop is dat u geniet van een prachtige auto die zowel aan de binnen- als buitenkant als nieuw aanvoelt.

Direct een afspraak maken

Is het tijd voor een car detailing behandeling van uw bolide? Slik Car Detailing staat voor u klaar. Liever eerst weten wat u kan verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u bepaalde vragen of wilt u meer over onze diensten weten? Ook dan kan u bij ons aankloppen. Wij voorzien u graag in alle informatie en details. We kijken uit naar uw bericht of telefoontje.