Skip to content

Car detailing Zoetermeer

Optimale bescherming met onze car detailing Zoetermeer

Kan uw auto wel wat extra bescherming gebruiken? Met onze car detailing Zoetermeer wordt uw auto van binnen en buiten grondig onder handen genomen. Als experts in het reinigen, verzorgen en beschermen van uw auto, wordt het beste resultaat behaald. Ieder stukje van de auto nemen we mee, zodat zelfs de details weer volop glanzen. Met hoogwaardige producten van merken zoals Carpro, Rupes en Angelwax, wordt uw auto optimaal beschermd tegen schade. Op het gebied van auto detailing in Zoetermeer bied ik verschillende diensten aan die uw auto er weer als nieuw uit laten zien. We kunnen bijvoorbeeld uw auto polijsten in Zoetermeer, daardoor ziet de lak er weer krasvrij en glanzend uit. Maar ook als u een deukje wilt repareren, zorgen we dat uw auto weer in perfecte staat bij u terugkomt.

Verschillende diensten van car detailing in Zoetermeer

Als autospecialisten bieden we verschillende diensten aan, waardoor uw auto de beste bescherming krijgt. Heeft u bijvoorbeeld onlangs een nieuwe auto aangeschaft? Wellicht een zuinige hybride of toch een opvallende supercar? U verwacht natuurlijk perfectie, maar het kan zijn dat er tijdens het transport toch lichte krassen ontstaan. Tijdens onze New Car Detail behandeling wordt de auto volledig gereinigd en wordt er door middel van machine polishing en beschermlaag aangebracht. Dit geeft extra bescherming aan de lak en zorgt voor een prachtige glans.

Misschien bent u op zoek naar car detailing Zoetermeer voor uw oudere auto, bijvoorbeeld voor een oldtimer die wel een opknapper kan gebruiken? Met een Minor Paint Correction wordt een 2- staps polijstbehandeling uitgevoerd. Hierbij worden lichte krassen, swirls en andere oneffenheden tot wel 80 tot 90% verwijderd! Ideaal voor wanneer uw lak wel een opfrisser kan gebruiken, zonder dat u direct de hele auto opnieuw hoeft te laten spuiten.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Ook voor aanvullende car detailing in Zoetermeer

Naast een behandeling voor lakschade is het ook mogelijk deze uit te breiden met aanvullende car detailing in Zoetermeer. Zo kan uw interieur of uw cabriodak ook goed onder handen genomen worden. Juist de details zijn gemakkelijk om over het hoofd te zien, maar zijn bepalend om uw auto in topconditie te houden. Kies uit de aanvullende behandelingen voor optimale bescherming voor de buitenzijde van de auto:

  • Glascoating
  • Velgencoating
  • Ramencoating

Voor de binnenzijde van de auto hebben we het volgende te bieden:

  • Interieur reinigen
  • Bekleding reinigen
  • Leder reinigen
  • Leder coating
  • Impregneren van cabriodak

Mobiele service waar u op kunt bouwen

Kunt u uw auto echt niet missen? Indien uw locatie de juiste voorzieningen heeft, is het ook mogelijk om onze car detailing in Zoetermeer op een locatie naar wens uit te voeren. Zo neem ik de benodigde producten en apparatuur mee om bijvoorbeeld car detailing in Bleiswijk uit te voeren. Auto detailing Bleiswijk op locatie is mogelijk voor de volgende behandelingen:

Neem vooral contact met mij op om ook gebruik te maken van de mobiele service, of kom langs bij mijn vestiging om uw auto te laten polijsten in Bleiswijk.