Skip to content

Car detailing Bleiswijk

Professionele car detailing in Bleiswijk

Heeft u een nieuwe bak waar u trots op bent? Dan wilt u deze natuurlijk goed onderhouden. Met onze car detailing in Bleiswijk wordt het interieur en exterieur gereinigd en beschermd, aan de hand van diverse technieken. Uw auto laten polijsten in Bleiswijk zorgt dat lakschade wordt hersteld, en de lak optimaal zal glanzen. Ook wordt toekomstige schade voorkomen door middel van glascoatings. Zo ziet uw auto er weer als nieuw uit. Onze auto detailing in Bleiswijk biedt een volledige pakket aan diensten aan waarmee uw high end car weer in topconditie is. U kunt bij ons niet alleen uw auto laten polijsten in Zoetermeer, maar ook uw velgen en ramen kunnen een behandeling krijgen bij een aanvullende behandeling. Zo maakt u de make-over van uw auto compleet.

Car detailing in Bleiswijk voor nieuwe auto’s

Voor een complete car detailing in Bleiswijk maakt u gebruik van onze uitgebreide service. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto, maar heeft deze door transport toch lichtje krasjes opgelopen? Dat is natuurlijk zonde, aangezien u een auto in topconditie verwacht. Door gebruik te maken van onze New Car Detailing ziet uw nieuwe bak er ook daadwerkelijk als nieuw uit. De auto wordt grondig gereinigd met speciale middelen en machinaal gepolished. Met een beschermende wax laag wordt de lak extra beschermd zodat de lak in perfecte staat blijft.

 

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Een nieuwe look met onze car detailing in Bleiswijk

Ook als uw auto al wat ouder is, is onze car detailing in Bleiswijk uitermate geschikt. Bij dagelijks gebruik ontstaan er krasjes en oneffenheden op de lak. Na verloop van tijd zorgt dit voor een onverzorgde en doffe uitstraling van de auto. De auto opnieuw laten spuiten is een tijdrovende en kostbare klus. Gelukkig is het lang niet altijd nodig om de lak een opknapbeurt te geven. Ons uw auto laten polijsten in Zoetermeer kan namelijk inclusief breng- en haalservice. We halen de auto dus vóór de behandeling op, en zetten deze na afloop van de behandeling gewoon weer bij u thuis af. Wij bieden verschillende pakketten aan, zoals een Minor Paint Correction of Major Paint Correction. Zo kiest u de juiste behandeling die bij uw geliefde wagen past.

Service op maat bij Slik Car Detailing

Onze car detailing in Bleiswijk is een klein en persoonlijk bedrijf. Wij werken met passie voor het vak, zodat uw exclusieve auto de beste mogelijke zorg krijgt. Woont u zelf niet in Bleiswijk, maar wilt u bijvoorbeeld car detailing in Zoetermeer inschakelen? Dan leveren we graag service op maat bij u thuis af. Bespreek met ons de mogelijkheden om gebruik te maken van onze auto detailing in Zoetermeer en omstreken. Indien de locatie goed te bereiken is, kunnen we namelijk gewoon de behandeling bij u op de oprit uitvoeren. Zo hoeft u uw auto niet te missen en geniet u binnen een mum van tijd van een flitsende uitstraling!