Skip to content

Polijsten

Uw auto laten polijsten

Maak uw auto weer zo goed als nieuw door deze te laten polijsten. Met specialistisch materiaal en polijstmiddelen van de beste merken, kunnen wij uw auto weer laten schitteren. Het polijsten biedt naast het terugbrengen van de glans meerdere voordelen. Kleine krasjes en andere oneffenheden worden hiermee namelijk verwijderd, zodat de lak weer teruggebracht wordt naar nieuwstaat.

Door te werken met de beste merken en middelen, mag u uitgaan van de hoogste kwaliteit behandeling. Ook zorgt uw auto laten polijsten ervoor dat er een beschermlaag wordt aangebracht die uw lak langer goed zal houden. De behandeling is dus niet alleen om uw auto er mooier uit te laten zien, het biedt ook een langdurig positief effect, wat gunstig is.

Diepe lakcorrectie

Een diepe lakcorrectie geeft uw auto weer een showroom look door het verwijderen van oppervlakkige, én diepere krassen en andere gebruikssporten. Met een diepe lakcorrectie herstellen wij de lak van uw auto zo volledig mogelijk en brengen wij de optimale glans van uw auto terug.Door middel van het 3-staps polijstsproces worden vrij diepe krassen, swirls en overige oneffenheden voor 95% of meer verwijderd. Deze behandeling zorgt voor een volledige transformatie van uw voertuig.

 • Totale (handwas) reiniging van de auto met PH-neutrale shampoo
 • Reiniging van de lak met Clay Bar
 • Afplakken of demonteren van risicovolle delen
 • 3 of meer stappen Cutting & Refining Polish behandeling
 • Isopropylalcohol (IPA) behandeling
 • Aanbrengen van Carnauba wax (glascoating optioneel)
 • Kunststofdelen voeden en banden voorzien van satijn dressing

Lichte lakcorrectie

Tijdens de eerste polijstfase worden medium tot grove polijstmiddelen met een cutting pad gebruikt. Deze corrigeert bijna 80 tot 90% van de oneffenheden. Hierbij wordt de dikte van de lak minimaal aangetast. In de tweede polijstfase wordt de nadruk gelegd op de glansgraad van de lak. Door het toepassen van fijn polijstmiddel en een finishing pad wordt de glans teruggebracht. Dit zorgt voor het herstel van een diepe kleur met een geweldige glans en reflectie.

 • Totale (handwas) reiniging van de auto met PH-neutrale shampoo
 • Reiniging van de lak met Clay Bar
 • Afplakken of demonteren van risicovolle delen
 • 2-staps Cutting & Refining Polish behandeling
 • Isopropylalcohol (IPA) behandeling
 • Aanbrengen van Carnauba wax (glascoating optioneel)
 • Kunststofdelen voeden en banden voorzien van satijn dressing

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Aanpak op maat

Gezien elke auto, het gebruik en eventuele schade dan wel de staat van de lak verschillend is, is elke auto een unieke uitdaging voor ons. Met onze liefde voor auto’s behandelen wij uw vierwieler als de onze en wij zorgen ervoor dat het resultaat piekfijn is. Voor elke opdracht stellen wij een plan van aanpak op maat op, zodat de auto precies de behandeling krijgt die het nodig heeft.

Dit met als doel het beste resultaat waar u lang plezier van zult hebben. Vanzelfsprekend stellen wij ons hierin flexibel en meedenkend op, zodat u precies krijgt wat u wenst en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Maatwerk, een scherp oog voor detail en een prachtig resultaat. Daar kunt u van uitgaan bij Slik Car Detailing.

Maak gelijk een afspraak

Op korte termijn uw auto laten polijsten? Een bericht sturen is voldoende, we maken graag een afspraak met u. Liever even bellen om de details door te spreken? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Of het nu om een uitgebreide behandeling gaat van uw auto laten polijsten of slechts een kleine behandeling, of een andere specialistische aanpak zoals een aanvullende behandeling. Slik Car Detailing is uw adres voor alles met betrekking tot uw autolak.