Skip to content

Auto laten polijsten Zoetermeer

Uw exclusieve auto laten polijsten in Zoetermeer

Uw high end car verdient natuurlijk de beste verzorging. Uw auto laten polijsten in Zoetermeer doet u bij de beste car detailing in Zoetermeer, oftewel bij ons! Wij zijn namelijk experts in het reinigen, verzorgen en beschermen van uw interieur en exterieur. Heeft u bijvoorbeeld lakschade aan uw wagen? Vooral in zonlicht zijn krasjes goed te zien, wat zorgt voor een verminderde glans en verzorgde uitstraling. Dit is natuurlijk zonde, maar gelukkig bieden wij een effectieve behandeling auto polijsten in Zoetermeer. Door middel van machinaal polijsten worden oneffenheden verwijderd, waardoor krasjes tot wel 95% verminderd kunnen worden. Met een glascoating en speciale wax, komt de lak van uw auto weer helemaal tot zijn recht. Zo ziet uw luxe bak er weer als nieuw uit, zelfs als het een oldtimer betreft.

Uitgebreide diensten voor auto laten polijsten in Zoetermeer

Bij Slik Car Detailing in Bleiswijk begrijpen wij dat iedere auto weer anders is. Of u nu een nieuwe hybride auto heeft of een flitsende sportwagen, krassen en lakschade zijn soms moeilijk te voorkomen. Wij bieden verschillende pakketten aan om uw auto te laten polijsten in Zoetermeer, zodat u de juiste keuze kunt maken. De meest gekozen behandeling is de Minor Paint Behandeling. Hierbij wordt uw auto in 2 stappen gepolijst, waarbij oneffenheden tussen de 80 en 90% worden gecorrigeerd. Door het toepassen van een fijn polijstmiddel en finishing pad, wordt de diepe kleur en geweldige glans teruggebracht. Mocht u toch zwaarder geschut in willen zetten, dan kiest u voor de Major Paint Behandeling. Hierbij krijgt de lak van uw wagen een grondige behandeling voor een geweldige transformatie!

 

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Ook voor overige car detailing in Zoetermeer

Niet alleen om uw auto laten polijsten in Zoetermeer, maar ook voor overige car detailing in Zoetermeer kunt u bij ons terecht. Geef uw velgen bijvoorbeeld een nieuwe look door poedercoating. Laat de kleur afsteken tegen de kleur van de lak voor een echte blikvanger! Of kan het interieur van uw stoere bolide wel een opknapbeurt gebruiken? Laat uw interieur grondig reinigen zodat zichtbare en onzichtbare vlekken onder handen genomen worden. Heeft uw auto een cabrio dak? Het is heerlijk om met het dak open te rijden in de zomer, maar ook tijdens een bui wilt u natuurlijk goed beschermd worden. Laat uw cabriodak door ons impregneren zodat het dak in weer of wind in goede staat blijft.

Toegankelijke service voor auto polijsten in Bleiswijk

Voor professionele car detailing in Bleiswijk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen uw wagen met de aandacht die hij verdient. Graag maken we onze diensten zo toegankelijk mogelijk. Zo hoeft u geen extra vervoer te regelen om de auto bij ons af te leveren. We halen uw wagen namelijk bij u voor de deur op, en lever deze na uw auto te laten polijsten in Bleiswijk gewoon weer thuis af. Voor een Minor Paint Correction, Paint Enhancement of New Car Detail Behandeling is er zelfs de mogelijkheid om dit bij u op locatie uit te voeren. Neem contact met ons op via 0641100748 om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.