Skip to content

Auto laten polijsten Bleiswijk

Uw luxe auto laten polijsten in Bleiswijk

Wilt u uw luxe auto een frisse uitstraling geven? Door ons uw auto te laten polijsten in Bleiswijk, wordt de lak van uw wagen nieuw leven ingeblazen. Onze auto detailing in Bleiswijk werkt met de laatste technieken voor optimale verzorging van uw auto. Door middel van machinaal polijsten worden krasjes en oneffenheden weggewerkt zodat zelfs in de volle zon de auto er nog feilloos uitziet. Ook worden toekomstige krassen voorkomen met een glascoating en speciale waxlaag. Door uw auto te laten polijsten in Bleiswijk, zorgt u dat uw nieuwe bak in topconditie blijft. Met garantie op glascoatings heeft u zekerheid dat de lak ook echt mooi en schadevrij blijft!

De juiste behandeling met auto laten polijsten in Bleiswijk

Bij Slik Car Detailing in Bleiswijk bieden wij volledige pakketten aan die aansluiten bij uw wensen. Om uw auto te laten polijsten in Bleiswijk kiest u uit verschillende behandelingen:

  • Paint Enhancement: hierbij ligt de focus op het optimaliseren van de glans laag, waarbij de laklaag minimaal verwijderd wordt.
  • Minor Paint Correction; deze populaire behandeling bestaat uit een 2- staps polijstbehandeling, waarbij krassen en oneffenheden tot wel 90% gecorrigeerd worden.
  • Major Paint Correction; dit is de meest ingrijpende behandeling binnen ons assortiment. Door middel van een 3- staps polijstproces worden zwaardere oneffenheden voor 95% verwijderd. Zo krijgt de lak een volledige transformatie.
  • New Car Detail; Om uw nieuwe auto een optimale verzorging en bescherming te geven, kiest u voor deze behandeling. Zo geniet u extra lang van de nieuwe glanzende lak.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Aanvullende diensten van onze car detailing

Niet alleen uw lak wordt onder handen genomen, maar ook uw velgen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw luxe auto. Stoeprandschade of kromme velgen kunnen de rijervaring beïnvloeden door onbalans van de velg. Met velgenreparatie en poedercoating zijn uw velgen weer in perfecte staat. Ook vallen ze extra op, wat bij een volledige make-over van de auto vaak gewenst is. Daarnaast nemen wij indien u dat wilt ook het interieur onder handen. Met een diepe reiniging en bescherming van uw bekleding zit u er altijd hygiënisch en stijlvol bij.

Car detailing in Bleiswijk op maat

Wij begrijpen dat u uw high end car liever niet te lang kwijt wilt zijn. Daarom kunnen wij snel schakelen om te zorgen dat uw auto laten polijsten in Bleiswijk nooit langer duurt dan nodig. Door onze ophaalservice hoeft u zelf bovendien niet naar onze vestiging te komen. Zo voeren wij car detailing in Bleiswijk zonder problemen uit. Kunt u uw auto toch niet missen? Dan bespreken wij graag de mogelijkheid om op locatie de behandeling uit te voeren. Zo kan auto detailing in Zoetermeer namelijk gewoon bij u thuis worden uitgevoerd. Het benodigde materiaal en gereedschap neem ik dan mee op de afspraak, zodat we geen minuut verliezen en u snel geniet van de nieuwe look van uw auto.