Skip to content

Auto detailing

Geniet van een prachtige auto

Het eerste krasje doet het meeste pijn, is iets wat vaker te horen is als het gaat om beschadigingen aan voertuigen. En dat is ook zo, een auto is een kostbaar bezit en iedere oneffenheid is zonde. Heeft u hiermee te maken? Dan is de oplossing nabij met auto detailing. Slik Car Detailing is namelijk gespecialiseerd in het wegwerken van kleine en grove krassen, alsook alle andere vormen van lakschade aan uw auto.

U wilt optimaal genieten van uw auto en een krasje hier en daar is dan iets wat er natuurlijk niet bij hoort. Gelukkig is het meeste met auto detailing goed weg te werken en in bepaalde zin zelfs te voorkomen. Daarvoor hebben wij allerlei middelen tot onze beschikking. Wij kunnen met onze diensten een specifiek plan van aanpak maken voor uw bolide, zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet.

Diverse diensten

Onder auto detailing verstaan wij verschillende diensten. Dit loopt uiteen van Paint Enhancement, waarbij wij de glans van uw autolak optimaliseren. Dit is de meest subtiele vorm van auto detailing. Met de Minor Paint Correction richten we ons op een effectieve manier om lichte krassen en oneffenheden weg te halen, dit valt ook wel onder uw auto laten polijsten, wat wij met een 2-staps behandeling uitvoeren.

Gaat het om echt grove schade waarbij er zwaardere krassen zijn die weggewerkt moeten worden, dan is daar de Major Paint Correction. Met onze polijstmiddelen kunnen we de meest grove krassen, maar ook oxidatie en swirls voor 95% of meer verwijderen. Dus zelfs bij ernstige en goed zichtbare krassen kunnen wij u met auto detailing van dienst zijn.

Ook bieden wij nog New Car Detail aan, waarbij wij de oneffenheden die ontstaan bij het transport naar de dealer wegwerken. Tot slot kan u bij ons terecht voor velgreparatie en een uitgebreide behandeling van uw interieur. Auto detailing beperkt zich immers niet tot uitsluitend het uiterlijk, ook de binnenkant moet natuurlijk piekfijn in orde zijn.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Geniet van een prachtige auto

Auto detailing is natuurlijk gericht op het aanpakken van oneffenheden en krassen, maar onze behandelingen bieden nog wat extra en dat is dat we graag uw gehele auto onder handen nemen. Uiteraard krijgen de punten van aandacht de meeste focus, maar het beste resultaat bereiken we vooral met een complete behandeling.

Die voeren wij natuurlijk graag voor u uit, waarbij we dus ook het interieur onder handen nemen. Hierdoor krijgt u na elke behandeling het gevoel alsof u weer in een nieuwe auto stapt en daarmee ervaart u de echte waarde en het plezier van autorijden met een strakke bolide. Voor alle werkzaamheden met betrekking tot auto detailing kan u bij Slik Car Detailing terecht.

Heeft u bepaalde vragen? Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of heeft u andere verzoeken? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Direct een offerte opvragen? Dat kan uiteraard ook. Wij sturen u zo snel mogelijk alle informatie toe.