Skip to content

Auto detailing Zoetermeer

Experts in auto detailing in Zoetermeer

Wilt u de beste verzorging voor uw exclusieve wagen met auto detailing in Zoetermeer? Slik car detailing in Bleiswijk geeft uw auto de bescherming die hij verdient. Al gaat u nog zo netjes om met uw prachtige wagen, kleine krasjes op de lak of velgen zorgen dat uw auto er net wat minder netjes uitziet. Gelukkig wordt uw auto met onze auto detailing in Zoetermeer in een nieuw jasje gestoken. Door middel van machinaal polijsten worden oneffenheden verwijderd en daarnaast zorgt een glascoating behandeling dat uw lak optimaal beschermd wordt. Zo werkt u vanaf twee kanten om krassen te verwijderen en toekomstige schade te voorkomen. Kies uit één van de pakketten voor car detailing in Zoetermeer om uw auto een glanzende, nieuwe uitstraling te geven.

Optimale bescherming met onze auto detailing in Zoetermeer

Voor iedere wens bied ik een passend pakket aan voor auto detailing in Zoetermeer. Is de lak van uw auto nog in goede staat, en wilt u dit ook graag zo houden? Met de Paint Enhancement behandeling wordt de focus gelegd op het optimaliseren van de glans. Door middel van een fijn polijstmiddel worden lichte krassen ook verwijderd, waardoor de lak een diepere en glanzende kleur krijgt. Indien de lak van uw auto wel een opknapbeurt kan gebruiken, dan kiest u voor een Minor of Major Paint Correction. Hierbij wordt door middel van grove polijstmiddelen de oneffenheden tussen de 80 tot maximaal 95% verwijderd. Dit geeft de lak een volledige transformatie die niet onopgemerkt zal blijven! De meeste krassen worden zo verwijderd en het geeft een geweldige glans en reflectie aan de lak.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Auto detailing in Zoetermeer met oog voor detail

Niet alleen om uw auto te laten polijsten in Zoetermeer, maar ook deuken en details vallen onder onze service. Kleine deukjes of hagelschade kunnen door middel van speciaal gereedschap eenvoudig worden verwijderd. Zo blijft de originele lak intact en bespaart u op traditioneel spuitwerk. Daarnaast worden onder meer de velgen onder handen genomen tijdens onze auto detailing in Bleiswijk. Wanneer u per ongeluk een stoeprand in de bocht meepakt heeft u bijvoorbeeld al snel stoeprandschade. Gelukkig kan dit snel worden gerepareerd en eventueel worden gepoedercoat voor een echte make- over van uw velgen, en dat zonder het prijskaartje van nieuwe velgen. Ook neem ik indien gewenst het interieur van uw wagen mee voor een volledige bescherming. Laat uw leren bekleding bijvoorbeeld reinigen voor een frisse uitstraling.

Persoonlijke service

Voor het reinigen, verzorgen en beschermen van uw geliefde bak leveren we altijd de beste service. Wij zijn een klein en persoonlijk bedrijf met een passie voor high end auto’s. Wanneer u uw auto wil laten polijsten in Bleiswijk, is Slik car detailing de plek voor u. Met de haal- en brengservice hoeft u zelf ook niet de deur uit om uw auto te laten behandelen. Mocht u uw auto echt niet kunnen missen, is een behandeling op locatie ook een optie. Voor vragen of meer informatie sta ik u graag te woord via 0641100748.