Skip to content

Auto detailing Bleiswijk

Betrouwbare auto detailing in Bleiswijk

Bent u de trotse eigenaar van een luxe auto? Dan wilt u deze natuurlijk in goede conditie houden met auto detailing in Bleiswijk. De lak van uw wagen is wat het eerste opvalt. In de zon ziet u al snel krasjes waardoor uw lak een oneffen uitstraling krijgt. Door ons uw auto te laten polijsten in Zoetermeer worden deze krasjes verwijderd, waardoor de lak weer een egale uitstraling en glans krijgt. Wij gebruiken de laatste technieken en de beste middelen om te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij begrijpen dat uw wagen u erg dierbaar is, waardoor wij alleen de beste service leveren. Zo kunt u op onze auto detailing in Bleiswijk vertrouwen voor een nieuwe look van uw high end car!

Alle diensten van onze auto detailing in Bleiswijk

Auto detailing in Bleiswijk is een verzamelnaam voor het reinigen, polijsten en beschermen van zowel het in- als exterieur. Wij pakken ieder detail mee voor zodat uw auto er weer tiptop uitziet. Niet alleen om uw auto te laten polijsten in Bleiswijk, maar ook voor het uitdeuken van uw auto kan u bij ons terecht. Door middel van strijklicht worden oneffenheden aan het licht gebracht. Met speciaal gereedschap wordt de deuk er ‘uitgemasseerd’. Op deze manier blijft de lak intact zodat er geen spuitwerk aan te pas hoeft te komen. Zo bespaart u geld en tijd voor een deukvrije auto.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Auto detailing in Bleiswijk met oog voor detail

De uitstraling van uw geliefde bolide wordt niet alleen bepaald door de buitenkant van de auto. Ook het interieur zien wij zeker niet over het hoofd. Heeft u luxe leren bekleding die wel een opknapper kan gebruiken? Na verloop van tijd krijgt leer een doffe en droge uitstraling. Met onze lederen reiniging en coating krijgt uw bekleding een ware make-over. Het interieur ziet er weer fris en verfijnd uit na onze car detailing in Bleiswijk. Bovendien kunnen ook uw velgen en ramen een aanvullende behandeling krijgen, zodat zij er weer glanzend uitzien en optimaal beschermd worden.

Persoonlijke benadering bij auto detailing in Bleiswijk

Bij onze auto detailing in Bleiswijk zijn wij experts in het leveren van de beste zorg voor uw auto. Wij maken car detailing in Zoetermeer bovendien graag zo makkelijk mogelijk met onze ophaalservice. Zo hoeft u zelf niet naar onze vestiging in Bleiswijk te komen, want wij komen gewoon naar u toe! Na de behandeling bij onze auto detailing in Zoetermeer, leveren wij de wagen weer als nieuw bij u af. Wacht niet langer en profiteer ook van een nieuwe uitstraling van uw auto. Neem contact op via 0641100748 om vandaag nog een afspraak in te plannen.